Restoran Ataše

Restoran Ataše prvi put je otvoren 70 - tih godina prošlog stoljeća kad je ubrzo postao jedan od najprestižnijih restorana u Orašju i široj okolini. Ponovo je otvoren 2014. godine na starom mjestu i u novom ruhu. Restoran Ataše - kultno mjesto okupljanja građana Orašja. Smješten u blizini graničnog prijelaza Orašje.
U ponudi Vas očekuju odlična usluga i izvrsna hrana, jela s roštilja, dnevni meniji te brojna gotova jela. Svježe namirnice, ljubav prema kuhanju i pozitivna energija u pripremi dobrih jela, naša je formula. Stoga, restoran Ataše svakodnevno u ponudi ima dnevna jela pripremljena od svježih namirnica.
Ovaj restoran postao je omiljeno mjesto ljudima raznovrsnih profesija koji vole jesti raznoliko ili uživati u laganim domaćim jelima uz čašu dobrog vina u ugodnom ambijentu. Bez obzira želite li brzo okrepljenje ili imate vremena uživati u specijalitetima, restoran Ataše predodređen je za zanimljiva gurmanska iskustva.
Naše osoblje naš je potencijal i sa svojom kreativnošću u pripremi hrane kao i svojom profesionalnošću i ljubaznošću, ponudit će Vam ono najbolje.
Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše ponude jela i pića.
Vjerujte nam na riječi da kad jednom dođete u naš restoran uvijek ćete se sa zadovoljstvom vraćati.
Restoran „Ataše“ – Magistralni put bb, Granični prelaz Orašje.
Tel. 031 717 216

Iz naše kuhinje:

Jelovnik: