O nama

Poduzeće "Leonardo d.o.o" Brčko osnovano je 2002. godine. Osnovna djelatnost društva je prodaja usluga putem samoposlužnih automata za tople napitke, prodaja aparata za kavu, espresso i instant kavu kao i svih pratećih sirovina za automate, prodaja automata, aparata i rezervnih dijelova. Također nudimo uslugu postavljanja i održavanja Ho.Re.Ca. aparata.

Sjedište poduzeća je u Brčkom, Ul. J.J. Štrosmajera br. 13. Kao lider na tržištu sjeveroistočne Bosne u ovom segmentu poslovanja trudimo se zadovoljiti potrebe i očekivanja naših korisnika kako u pogledu kvalitete napitaka tako i u brzom te efikasnom servisiranju automata.

Trenutačno zapošljavamo više od 15 radnika zajedno s podružnicama u Bijeljini i Orašju. U sklopu poduzeća posluju i podružnica restoran “ATAŠE” u Orašju.
Naš prodajni asortiman obogatili smo stolicama i stolovima za opremanje banket i konferencijskih dvorana. Svi proizvodi su vrhunskog dizajna i kvalitete.
Filozofija firme je da korištenjem samo najkvalitetnijih sirovina, najboljih vending strojeva, veoma visokim standardima u održavanju higijene, preventivnim servisiranjem i najbržom intervencijom pružimo vrhunski proizvod po veoma pristupačnoj cijeni.

LEONARDO D.O.O. – Malo više kvalitete života.

JIB: 4600011620002
PDV: 600011620002
Žiro račun: 5722360000143205 MF Banka
Direktor poduzeća: Zvonko Mrkonjić